AKDENÝZ BELEDÝYESÝ ÜRETÝYOR, YENÝLÝYOR, KAZANIYOR
Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak’ýn talimatlarý doðrultusunda israfýn önüne geçmek ve belediye kaynaklarýnýn daha verimli kullanýlmasýný saðlamak amacýyla, ilçede bulunan park ve bahçeler ile yeþil alanlar için bank, kamelya, çöp kutusu üretimi, oyun ve spor gruplarýnýn bakým-onarým iþlerini tüm hýzýyla sürdürülüyor.
Belediyeden yapýlan açýklamaya göre, Park ve Bahçeler Müdürlüðü ekipleri, ilçe sýnýrlarý içerisindeki park ve yeþil alanlarýn bakým, onarým, boyama ve budama çalýþmalarý, oyun ve spor gruplarý ile çöp kutularýnýn montajýna aralýksýz devam ediyor.
Gerek vatandaþlardan gelen þikayetler gerekse ekiplerin sahada yaptýðý incelemeler neticesinde bank, kamelya, çöp kutularý bulunduklarý yerlerden alýnýp, Park ve Bahçeler Müdürlüðüne ait fidanlýktaki atölyelerde yenileniyor. Ýhtiyaç durumunda belli noktalar için de usta ellerin emeði ile yeniden üretimi saðlanýyor. Ekipler üretip yeniledikçe, belediye ciddi bir maliyet kaleminden de kurtulmuþ oluyor.
SUN RTV | Mersin | Kurumsal Web Sitesi | www.sunrtv.com.tr | © Copyright 2021-2026 Tüm Haklarý Saklýdýr.
URA MEDYA


